Literatuur

Boeken van Dos Winkel:

  • Wat is er mis met vis en visolie?: Vandaag krijgen we als consument overal te horen dat we regelmatig vis en visolie moeten consumeren. In dit boek leest u welke ravage aangericht wordt in de wereldzeeën door overbevissing en wat u kunt doen om dit te voorkomen! (geen vis en visolie eten dus!).
  • De Huilende Zee: het vervolg van ‘Wat is er mis met vis en visolie’. Met o.a. aandacht voor vervuiling en verzuring van de oceanen (bijvoorbeeld door minder vlees te eten). Ook aandacht voor de ‘Plastic Soup’ en de Europese visserijproblematiek.

Boek van veggiekok en trend-watcher Lisette Kreischer:

NON*FISH*A*LI*CIOUS: een kookboek met 50 heerlijke, visvervangende, gerechten op plantaardige basis, onder het motto: ‘De smaak van de zee, maar dan zonder vis!’. Het boek is hét antwoord op de vraag hoe we als consument de oceanen kunnen beschermen.
Beter voor jezelf en goed voor de aarde!

Boek van Dr. Gert E. Schuitemaker, apotheker en doctor in de geneeskunde:

Nieuw licht op vitamine D en chronische ziekten (osteoporose, kanker, hart-vaatziekten, diabetes, MS)

Boek van De Planteneter, Boele Ytsma:
Ik ben een planteneter net als jij.

 

 

 

Pin It on Pinterest

Share This